Registrering

img

Anmälan till Omvårdnadsprogrammet samt till SOTA är nu stängd. Det går bra att anmäla sig på plats vid Aula Medica för SOTA men på Omvårdnadsprogrammet är det fullt.

 

 

 

 

Deltagaravgift (exkl. 25% moms)

Priset inkluderar: En till tre konferensdagar enligt programmet inklusive konferensmaterial, kaffe, lunch, kaffe och konferensmiddag torsdag den 1 oktober och/eller 2 oktober.

Betalning

Deltagaravgiften betalas med kreditkort eller faktureras.

Om du väljer att betala med faktura kommer en administrativ avgift om 100 kr + moms att tas ut. Fakturan skickas med post i samband med bekräftelsen. Om din faktureringsadress är en annan än den adress du angivit för kontakt, ber att du under betalfliken på anmälningsformuläret fyller i den korrekta faktureringsadressen och ev. markering/referens/kostnadsställe.

 

Bekräftelse på anmälan

Bekräftelse på din anmälan skickas per e-post inom en vecka efter att du anmält dig.

Byte av deltagare

Byte av deltagare kan ske när som helst till en kostnad av 250 kr. För att byta deltagare kontakta konferenssekretariatet per e-post: sota2014@ki.se

Avbokning

Avbokning görs skriftligt till konferenssekretariatet per e-post: sota2014@ki.se. Om avbokning görs senast den 2 september kommer en avbokningsavgift om 750 kr att tas ut. Om du redan betalat din faktura återbetalas den fakturerade avgiften minus 750 kr. Vid avbokning efter den 2 september sker ingen återbetalning eller reducering av deltagaravgiften.